Η εταιρεία Coverdoors ενισχύει διαρκώς την παρουσία της στην ελληνική αγορά παράγοντας προϊόντα ξύλου, με άριστες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές, που σχεδιάζονται και προορίζονται για να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Συμπορευόμενοι με τις εξελίξεις των αναγκών της αγοράς, φιλοσοφία μας και πρωταρχικός στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων ξύλου υψηλής ποιότητας , σεβόμενη τις σύγχρονες απαιτήσεις, την αισθητική και τους ρυθμούς ζωής των καταναλωτών μας.

Στις απόλυτα εξελιγμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, το εξειδικευμένο προσωπικό, με εμμονή στην ποιότητα, λειτουργεί με δέσμευση στο άριστο τελικό προϊόν. Τα προϊόντα παράγονται από νέας τεχνολογίας μηχανήματα CNC. Φροντίζουμε να είμαστε άριστοι και το αποδεικνύουμε, αφού η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2015. Η πιστοποίηση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει την έως τώρα πορεία της Coverdoors.

Φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να παράγουμε προϊόντα ξύλου υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή, να επενδύουμε στην παραγωγική διαδικασία και να καταστήσουμε την Coverdoors πρωτοπόρο τόσο στην εγχώρια, όσο και στην παγκόσμια αγορά ξύλου.